Reviews

 • "Ik heb meerdere advocaten gehad, maar mevrouw Khan is de beste ".
 • "Ik ben in 2013 heel goed en naar alle tevredenheid geholpen door mevrouw Khan. Na de overstap, ben ik met genoegen als cliënt met haar meegegaan. Direct, doortastend en geduldig is mijn ervaring. Ik wens mevrouw Khan veel succes in de verdere toekomst!".
 • "Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Alam-Khan. Ze heeft mijn zaak goed aangepakt en op een zeer professionele manier".
 • "Mevrouw A. Alam-Khan heeft een uitstekende juridische kennis en zeer veel ervaring. Deze kenmerken samen met haar betrokkenheid zorgen ervoor dat zij een advocaat is waarop men kan rekenen. Na 5 jaar samen te hebben gewerkt met haar kan ik gerust zeggen dat ik altijd op haar kon rekenen. Zij is zeer oplossingsgericht met het oog om het maximale eruit te halen. Haar directheid zorgt ervoor dat men weet wat zij kan betekenen en waar je aan toe bent".
 • "Uit mijn ervaring heeft mevrouw Alam-Khan mij heel goed geholpen met een zaak. Ik ben echt blij dat ik mevrouw Alam-Khan heb gekozen als advocaat".
 • "Ik vind dat je het erg goed hebt gedaan tot nu. Je kwam sterk over en had alles goed onderbouwd. Ik ben blij dat ik voor jou gekozen heb! Dank voor je zeer professionele ondersteuning".
 • "Bij deze schrijf ik mijn mening over uw zeer positieve input in de lastige strijd welke ik had met mijn ex-partner. In eerste instantie ben ik heel tevreden met de afspraken die uiteindelijk zijn gemaakt met mijn ex-partner, betreffende onze dochter. Dat was best een lange weg, maar dankzij uw super professionele aanpak kwam het tot een goede compromis. Ik ben van mening dat u de beste advocaat bent die ik tot nu toe ben tegen gekomen. U hebt veel begrip en aandacht voor de klant en dat zijn de meest belangrijke kenmerken in dit beroep. Helaas, niet veel mensen hebben dat, maar u wel!!".
 • "Ik ben deskundig en behulpzaam geholpen door mevrouw Alam-Khan. Vakjargon wat ik als leek niet begreep, werd helder en vlot uitgelegd. Begripvol voor mijn situatie, was het mogelijk regelingen te treffen. Ik ben erg tevreden, mocht ik in de toekomst juridische hulp nodig hebben ga ik weer naar mevrouw Alam-Khan".
 • "Mw. mr. Alam-Khan is een Advocaat die "to the point is" en zorgt dat alles in alle redelijkheid wordt opgelost. Ik ben daarom ook zeer tevreden dat men mij mw. mr. Alam-Khan heeft geadviseerd. Ik kan zeggen dat mw. mr. Alam-Khan met veel bewondering en respect een goede advocaat is!".
 • "In september 2012 kwam ik de eerste keer op uw kantoor i.v.m. de regeling van omgang en alimentatie, toen was het alleen een informatie gesprek. U heeft mij toen advies gegeven wat ik zou kunnen doen in mijn situatie.

  Dit gesprek vond ik heel prettig, ben toen uiteindelijk door gegaan met u. Samen waren we 2 x op de rechtbank en daarvoor wilde ik u heel hartelijk bedanken voor de steun, toeverlaat en advies die ik van u heb gehad. U bent een top advocaat. Sindsdien is er weer rust in mijn leven en kan ik weer doorgaan met mijn leven.

  Mocht ik ooit weer een advocaat nodig hebben (wat ik natuurlijk niet hoop) zal ik zeker weer bij u langskomen".

 • "Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat mr. A. Alam-Khan zelfs met complexe rechtszaken haar kwaliteiten weet te laten zien!
  Ik zou haar daarom ook zonder meer aanbevelen voor elke zaak in het familierecht".

 • "Kordaat, daadkrachtig, rechtvaardiging en begripvol? Dan ben je bij mr. Alam- Khan aan het goede adres ".