Bereikbaar op:
T: +31 (0)15 7600024
E: info@alam-khan.nl

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag van: 
9.00 tot 13.00 uur
13.30 tot 17.00 uur

mr. A. Alam-Khan

mr. A. Alam-Khan

Advocaat

E.S.O. Adomako LLM (Eric)

E.S.O. Adomako LLM (Eric)

Jurist

mr. P.Frimpong

mr. P.Frimpong

jurist

Nabila

Nabila

Secretaresse


mr. Alam-Khan (advocaat)

 

Mr. Alam-Khan heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurs- en Internationaal Recht) en is advocaat sinds 1999.

mr. Alam-Khan is de eigenaresse van Advocatenkantoor Alam-Khan. Op 1 januari 2014 richtte zij Advocatenkantoor Alam-Khan op en vestigde zij zich in het kantoorpand tegenover het Winkelcentrum Passage de Hoven.

mr. Alam-Khan is gedreven, realistisch en betrokken! Daarnaast geeft zij u een eerlijk advies, ook als dat wellicht niet het advies is dat u hoopt te horen. Kwaliteit, betrokkenheid én een scherpe prijs zijn drie peilers die hoog in het vaandel staan.

mr. Alam-Khan heeft na haar opleiding Rechten een jaar als raadsvrouw gewerkt bij het Instituut Sociaal Raadslieden te Maassluis. Vanaf 1999 is zij begonnen als advocaat op een kantoor in Leiden. Daarna is zij gaan werken op een kantoor in Hoofddorp, waar zij in 2009 tot de Maatschap toetrad.

mr. Alam-Khan is geregistreerd als peer reviewer op het gebied van Personen- en Familierecht, Vreemdelingenrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Wilt u informatie over het laten uitvoeren van een peer review door haar dan kunt u haar een mail sturen: a.khan@alam-khan.nl

Naast het runnen van haar advocatenkantoor heeft mr. Alam-Khan nog verschillende nevenactiviteiten waar zij zich mee bezighoudt, waaronder:

  • Adviseur bij verenigingen/stichtingen en vrijwilligersorganisaties
  • Gastdocent bij VMBO/MBO scholen in Delft
  • Lid van Werkgroep Vreemdelingenrecht Rotterdam
  • Lid van Vrouwenplatform Delft

Zij spreekt naast het Nederlands, Engels ook Urdu, Punjabi en Hindi, zodat u uw situatie ook in een van deze talen met haar kunt doornemen.

 

E.S.O. Adomako LLM (Eric) (jurist)

 

Eric is per januari 2022 werkzaam bij het kantoor als jurist. Ook Eric houdt zich bezig met alle rechtsgebieden die het kantoor heeft. Zijn prioriteit ligt bij het zorgvuldig analyseren van de juridische kwestie om zo de belangen van de cliënt optimaal te kunnen verdedigen.

Eric heeft zijn bachelor in Europees en Internationaal Recht behaald aan de Haagse Hogeschool. In 2017 heeft hij zijn master titel behaald aan de University of Kent in Canterbury (Engeland).

Na zijn studie heeft Eric als juridisch medewerker gewerkt voor het advocatenkantoor Safo Gyamfi and Associates in Kumasi (Ghana). En vervolgens in Nederland bij het Centre for African Justice, Peace and Human Rights te Den Haag als assistent-projectmanager op de afdeling Recht op kwaliteitsonderwijs.

Eric spreekt naast het Nederlands, Engels ook nog Twi.

mr. P. Frimpong (jurist)

 

Na het afronden van haar HBO-Rechten aan de Haagse Hogeschool heeft mr. Frimpong haar meesterstitel behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in 2020.

Na haar studie heeft zij reeds veel ervaring opgedaan als jurist bij de IND, Gemeente Schiedam en in haar eigen juridisch adviesbureau, Afia’s Legal Advice. Ook heeft zij al die jaren als tolk gewerkt voor verschillende organisaties in het land.

 

Met veel passie voor de advocatuur en haar strijdlust tegen onrecht in de maatschappij werkt zij vanaf november 2023 bij het kantoor.

 

Zij spreekt naast het Nederlands, Engels, Twi en Spaans.

 

Nabila (Secretaresse)

 

Als u het kantoor belt, is de kans groot dat u de secretaresse, Nabila, aan de lijn krijgt. Nabila is het visitekaartje van het kantoor en vindt het dan ook, net als de advocaat, belangrijk dat u geen drempel voelt als u belt. Met haar betrokken houding staat ze u graag te woord en zorgt zij ervoor dat u perfect wordt geholpen. Ook verwelkomt zij u met een kopje koffie of thee. 

Nabila heeft veel ervaring opgedaan in andere branches. En deze ervaring komt het kantoor zeer ten goede en zo dus ook de behandeling van uw zaak. Ook kan zij u een luisterend oor bieden.

Ook Nabila spreekt naast het Nederlands, Engels, Urdu, Punjabi en Hindi.