mr. A. Alam-Khan (advocaat)

Mr. Alam-Khan heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurs- en Internationaal Recht) en is advocaat sinds 1999.

mr. Alam-Khan is de eigenaresse van Advocatenkantoor Alam-Khan. Op 1 januari 2014 richtte zij Advocatenkantoor Alam-Khan op en vestigde zij zich in het kantoorpand tegenover het Winkelcentrum Passage de Hoven.

mr. Alam-Khan is gedreven, realistisch en betrokken! Daarnaast geeft zij u een eerlijk advies, ook als dat wellicht niet het advies is dat u hoopt te horen. Kwaliteit, betrokkenheid én een scherpe prijs zijn drie peilers die hoog in het vaandel staan.

mr. Alam-Khan heeft na haar opleiding Rechten een jaar als raadsvrouw gewerkt bij het Instituut Sociaal Raadslieden te Maassluis. Vanaf 1999 is zij begonnen als advocaat op een kantoor in Leiden. Daarna is zij gaan werken op een kantoor in Hoofddorp, waar zij in 2009 tot de Maatschap toetrad.

Naast het runnen van haar advocatenkantoor heeft mr. Alam-Khan nog verschillende nevenactiviteiten waar zij zich mee bezighoudt, waaronder:

  • Lid van de Landelijke Klachtencommissie voor het Islamitisch Onderwijs te Utrecht;
  • Adviseur bij verenigingen/stichtingen en vrijwilligersorganisaties;
  • Gastdocent bij VMBO/MBO scholen in Delft;
  • Lid van BNI Airport;
  • Lid van Werkgroep Vreemdelingenrecht Rotterdam;
  • Lid van Vrouwenplatform Delft;
  • Lid van Delft Business Club;
  • Oprichtster van Human House Delft;

 

Zij spreekt naast het Nederlands, Engels ook Urdu, Punjabi en Hindi, zodat u uw situatie ook in een van deze talen met haar kunt doornemen.

 

mr. S.S. Hyder (juridisch medewerker)


Mr. Sajjad Hyder heeft rechten gestudeerd aan de Open Universiteit en bestuurskunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Sinds 2000 is hij werkzaam binnen de overheid en heeft hij diverse functies bekleed van klantmanager Participatiewet tot kwaliteitsmedewerker. Mr. Hyder werkt op ons kantoor als juridisch medewerker. Hij is onder andere een expert op het gebied van de Participatiewet. Daarom houdt hij zich voornamelijk bezig met bestuursrechtelijke zaken op ons kantoor. Mr. Hyder zal ook op termijn toetreden tot de advocatuur.

Naast zijn werk op het advocatenkantoor, werkt hij ook nog parttime als klantmanager Participatiewet bij Stroomopwaarts.

Mr. Hyder spreekt naast het Nederlands, Engels ook Urdu en Hindi.

 

 

Nabila (Secretaresse)Als u het kantoor belt, is de kans groot dat u de secretaresse, Nabila, aan de lijn krijgt. Nabila is het visitekaartje van het kantoor en vindt het dan ook, net als de advocaat, belangrijk dat u geen drempel voelt als u belt. Met haar betrokken houding staat ze u graag te woord en zorgt zij ervoor dat u perfect wordt geholpen. Ook verwelkomt zij u met een kopje koffie of thee. 

Nabila heeft veel ervaring opgedaan in andere branches. En deze ervaring komt het kantoor zeer ten goede en zo dus ook de behandeling van uw zaak. Ook kan zij u een luisterend oor bieden.

Ook Nabila spreekt naast het Nederlands, Engels, Urdu, Punjabi en Hindi.

 

 

Naomi Reiziger (Stagiaire)Naomi studeert International en European Law aan de Haagse Hogeschool (4de jaars). 

Naast haar studie, loopt Naomi stage op ons kantoor voor 3 dagen in de week. Ze houdt zich bezig met secretariële werkzaamheden alsmede het ondersteunen van de jurist en de advocaat.

Naomi spreekt naast het Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans.