Advocaat

mr. A. Alam-Khan (advocaat)

Mr. Alam-Khan heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurs- en Internationaal Recht) en is advocaat sinds 1999.

mr. Alam-Khan is de eigenaresse van Advocatenkantoor Alam-Khan. Op 1 januari 2014 richtte zij Advocatenkantoor Alam-Khan op en vestigde zij zich in het kantoorpand tegenover het Winkelcentrum Passage de Hoven.

mr. Alam-Khan is gedreven, realistisch en betrokken! Daarnaast geeft zij u een eerlijk advies, ook als dat wellicht niet het advies is dat u hoopt te horen. Kwaliteit, betrokkenheid én een scherpe prijs zijn drie peilers die hoog in het vaandel staan.

mr. Alam-Khan heeft na haar opleiding Rechten een jaar als raadsvrouw gewerkt bij het Instituut Sociaal Raadslieden te Maassluis. Vanaf 1999 is zij begonnen als advocaat op een kantoor in Leiden. Daarna is zij gaan werken op een kantoor in Hoofddorp, waar zij in 2009 tot de Maatschap toetrad.

Naast het runnen van haar advocatenkantoor heeft mr. Alam-Khan nog verschillende nevenactiviteiten waar zij zich mee bezighoudt, waaronder:

  • Lid van de Landelijke Klachtencommissie voor het Islamitisch Onderwijs te Utrecht;
  • Adviseur bij verenigingen/stichtingen en vrijwilligersorganisaties;
  • Gastdocent bij VMBO/MBO scholen in Delft;
  • Lid van BNI Airport;
  • Lid van Werkgroep Vreemdelingenrecht Rotterdam;
  • Lid van Vrouwenplatform Delft;
  • Lid van Delft Business Club;
  • Oprichtster van Human House Delft;

Zij spreekt naast het Nederlands, Engels ook Urdu, Punjabi en Hindi, zodat u uw situatie ook in een van deze talen met haar kunt doornemen.

Nabila (Secretaresse)Als u het kantoor belt, is de kans groot dat u de secretaresse, Nabila, aan de lijn krijgt. Nabila is het visitekaartje van het kantoor en vindt het dan ook, net als de advocaat, belangrijk dat u geen drempel voelt als u belt. Met haar betrokken houding staat ze u graag te woord en zorgt zij ervoor dat u perfect wordt geholpen. Ook verwelkomt zij u met een kopje koffie of thee. 

Nabila heeft veel ervaring opgedaan in andere branches. En deze ervaring komt het kantoor zeer ten goede en zo dus ook de behandeling van uw zaak. Ook kan zij u een luisterend oor bieden.

Ook Nabila spreekt naast het Nederlands, Engels, Urdu, Punjabi en Hindi.

 

Naomi Reiziger (Stagiaire)Naomi studeert International en European Law aan de Haagse Hogeschool (4de jaars). 

Naast haar studie, loopt Naomi stage op ons kantoor voor 3 dagen in de week. Ze houdt zich bezig met secretariële werkzaamheden alsmede het ondersteunen van de jurist en de advocaat.

Naomi spreekt naast het Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans.

Jacolien (Stagiaire)

Jacolien heeft haar master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Naast haar bachelor heeft Jacolien een jaar lang bij de Rechtswinkel Over-Betuwe gewerkt, waar ze spreekuur draaide en adviezen schreef op allerlei uiteenlopende juridische vraagstukken.\

 Jacolien is de afgelopen anderhalf jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor voor ondernemers.

 Thans loopt Jacolien 5 dagen per week stage op ons kantoor. Zij behandelt in samenwerking met de advocaat verschillende dossiers.

 Jacolien spreekt Nederlands en Engels.